Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A luxus közeg luxus álmokért kiált

A Tisza-tó partja varázslatos. Annyira, hogy költőóriásaink közül többeket is megihletett a különleges látvány. Az a látvány, ami napjainkban turisták garmadát vonzza, és nemcsak hazánk területéről, hanem a környező országokból is.
Olv. idő:
3
perc
2022-03-08
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

Sarud község nem csupán azért kiemelkedő a térségben, mert csodálatos partszakasszal büszkélkedik, bár önmagában ez az egy tényező elegendő magyarázatként szolgál. Ám a legfőbb pozitívum a naponta 1000 liter/perc hozamú, 1 kilométeres mélységből felszínre bukkanó termálvíz, ami az év egészében kellemes melegséggel ölelheti körbe a jövő fürdőzőit. Természetes érték, amelyet egyszerre kell megbecsülni és okosan kihasználni.

Vízi élmény az év egészében? Igen!

A Tisza-tó fejlesztési koncepciójának egyik sarkalatos pontja a minél jelentősebb kihasználtság biztosítása. Vagyis az infrastruktúra kiépítésénél a cél a négy évszakos elérhetőség borítékolása. A sarudi 13 hektáros telek különlegesen kedvező tulajdonságainak hála nagyon is beleillik ebbe a képbe. A termálvizet a hajdúszoboszlói ér táplálja, ami egyben minőségjelzőnek sem utolsó. A víz 50 Celsius-fokos, azaz évszaktól függetlenül az esztendő elejétől a végéig kiaknázhatóak az általa biztosított előnyök. A víz ásványi anyagokban gazdag, tehát a jövőbeli öko turisztikai fejlesztés fő attrakciójává válhat. Ráadásul mivel a projekt számos hazai és uniós pályázati kiírásnak megfelel, ezért a nem csekély mértékű támogatás jóformán biztosra vehető. Az élményparton vitorla és yacht kikötő épül, de a pár percre lévő vízi kalandpark is kifejezetten vonzó célpont.

Kinek jó befektetés a telek felvásárlása?

Az idegenforgalmi beruházásra kijelölt fejlesztési terület kiválóan alkalmas termál-turisztikai, gyógyászati, egészségügyi és sportcélok, elsősorban rekreáció és rehabilitáció megvalósítására. Mondanunk sem kell, ez mind egyre növekvő, hatalmas lehetőségeket rejtő üzleti szektor. A nem mindennapi adottságok együttesen olyan környezetet teremtenek, ahol a pihenésé, a kikapcsolódásé, a gyógyulásé, illetve a regenerációé lehet a főszerep. Mindezt festői vidéken, a Tisza-tó közvetlen közelében, minőségi termálvíz közbenjárásával, ami bátran nevezhető világhírűnek. Tökéletes kombináció, ami csak egy bátor és eltökélt befektetőre vár!

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: