Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mennyit ér az anyaföld?

A szőlő szeretete kis hazánkban olyan, mint az anyaföld iránti ragaszkodás. Megingathatatlan. Ez az egri borvidékre különösen jellemző, ahol generációkon át, évszázadokat átölelő kitartással a borkészítésé volt a főszerep. Dionüszosz óta a bor társaságokat, sőt társadalmakat köt össze. A tradíciók őrzése, a hagyományos receptúrák alkalmazása és az innovációk aktualizálása együttesen mennyei, kortyolható végeredménnyel járhat. Ha akad egy gazda, aki a borterület sorsát a szívén viseli!
Olv. idő:
3
perc
2022-03-08
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

Felszerelt pincészet, ami csak a tulajára vár?

Igen, ez nem álom, hanem a valóság! A palackozó üzemmel felszerelt szomolyai borászat és szőlőbirtok borászkodásra készen várja azt a befektetőt, aki fantáziát lát a tőkékben, illetve a szőlők hozta tőkében. A terület az egri borvidék nyugati vonulatához tartozik – aki kicsit is jártas a hazai borkultúrában, annak felesleges is ecsetelni, hogy ez mekkora értéket jelent.

Hogy mi a sikeres borkészítés titka? Ez az a kérdés, amire híres-neves szakértők órákon át tudnának egyhuzamban válaszolni. Ám a leegyszerűsített felelet valahogy úgy hangzik, hogy a kézművesség egyet jelent az eredményességgel. A szőlőtermesztés, a bor érlelése, illetve a palackozás egyaránt részei a kerek egésznek. És ha ezeket a fázisokat kézműves módszerrel kísérik, akkor a végeredmény egyedisége garantálható. A birtokon minden adott ahhoz, hogy egy vadonatúj márka szárba szökkenjen, és virágozás után édes gyümölcsöt teremjen. Akárcsak a szőlő, amennyiben megfelelő kezekbe kerül.

A fejlesztési területen 31 hektárnyi szőlő terül el, az egri borvidékre jellemző fajtákból összeválogatva. Az új építésű pincerendszerben tölgyfahordók és rozsdamentes acél tárolók várják az érlelésre szánt cseppeket. A parasztházon, géptárolón, szőlőfeldolgozón, gépszínen kívül iroda is található, ami berendezett, kamerával felszerelt. És természetesen a szőlőműveléshez elengedhetetlen gépek, eszközök, többek között traktor és targonca is rendelkezésre állnak.

Mit rejt a föld méhe?

Több hektárnyi történelmet. Egyúttal lehetőséget a kortyolásokban gazdag jövő megteremtésére. Akár azonnali kezdéssel. Jól hangzik? Olyan kalandot keresel, ami nem csak befektetésnek tökéletes, de egy hosszú távú, a természet közelségét garantáló életcélt is kijelöl számodra? Ebben az esetben a szomolyai birtok éppen az a lehetőség, amit keresel!

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: