Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A luxuslakás egyáltalán nem a kivételezettek kiváltsága

Sokan úgy gondolják, hogyha nem rendelkeznek tetemes, szabadon mozgatható vagyonnal, tartalékkal, akkor a luxusingatlan vásárlása számukra legfeljebb egy a távolban felsejlő délibáb lehet, de semmiképpen sem a kézzel fogható valóság. Pedig megfelelő pénzügyi tanácsadás mellett kitisztulhat a kép, és feltűnhetnek azok a megoldások, amik végül a dédelgetni is alig mert álmot valóra válthatják.
Olv. idő:
2
perc
2022-03-02
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

A személyre szabható hitelek hitelesek?

Érdekes, hogy többen valamiféle átveréstől tartanak akkor, ha egy lakáshitelnek túlzottan optimálisak a kondíciói. Ha ehhez még állami támogatás is társul, akkor a gyanú kirobbanása szinte egyetlen szikrán múlik csupán. Pedig ez az eshetőség egyáltalán nem elképzelhetetlen, hiszen napjainkban már a különböző hitelkalkulációknak hála az igények a törlesztési részletek formálásában teret és helyet kaphatnak.

Ahhoz, hogy az ideális ösvények láthatóvá, egyúttal járhatóvá váljanak, elengedhetetlen a megbízható szakmai segítség megtalálása. Bakó Melinda pénzügyi tanácsadó elkötelezett, nem a bankszektor, hanem az ügyfelei irányában. Vagyis hozzáértése és függetlensége a megbízhatóságának alappillérei.

Márpedig egy ilyen komoly témában a bizalom, mint összekötőkapocs elengedhetetlen. Ha ez adott, az jóformán fél siker. A telefonos, személyes találkozás nélküli konzultációk lehetősége azoknak díjnyertes ajánlat, akik hajlamosak a távolságra hivatkozni. Manapság, a mobil kommunikáció korában a kilométereknek nincsen túlzottan jelentőségük. De természetesen a közvetlen, szemtől szembeni megbeszélés is egy választható lehetőség, hiszen teljesen érthető módon bőven akad még olyan ügyfél, akinek ez az első számú opció.

Érdemes az állami támogatásokkal kalkulálni?

Igen. Mindenképpen. Nyilván az egyéni helyzetre vonatkozó tényezők a döntőek, de érdemes alaposan körül járni minden lehetőséget, pályázati forrást, állami támogatást, mielőtt ingatlan vásárlására kerül a sor. Emellett azt is meg kell jegyezni, hogy a lakáshitelek között megannyi kedvező ajánlat fedezhető fel. Azaz a gyakorlat nyelvére lefordítva mindezt, a luxusingatlan beszerzése könnyen karnyújtásnyi távolságba kerülhet, miközben a nem mindennapi befektetés megtérülése rövid és hosszú távon egyaránt, sokszorosan borítékolható.

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: