Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingatlanpiaci elemzések szerint jön a drágulás…

Az elmúlt időszak gazdaságilag roppantul aktívnak, eseménydúsnak volt mondható. Ám az már most látszik, hogy mindez semmi. Ez csupán a kezdet! Anélkül, hogy a folyamatok relációval rendelkeznének, azért egy-két trend, dinamika jól érzékelhetően kirajzolódik. Vagyis a drágulás továbbra sem ér véget, és ez az a tendencia, ami az ingatlanpiacot is érinti! Mégpedig nem csekély mértékben!
Olv. idő:
2
perc
2022-07-20
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

Hol a vége az áremelkedésnek?

Erre a legtöbb pénzügyi, befektetési tanácsadó és gazdaságpolitikai szakember nem tudja megadni a választ. Jóslás lenne csupán, saccolás, találgatás, aminek üzleti értelemben nincsen túl nagy jelentősége, pláne hitele. De az biztos, s ebben ténylegesen mindenki egyet ért, hogy még nem közelítünk a végéhez. Olyannyira nem, hogy egy nagyobb megugrás küszöbén állunk, amit az elemzések is kivétel nélkül bizonyítanak. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a jelenleg tapasztalható ingatlanárak tovább fognak növekedni, ráadásul a legenyhébb előrejelzések szerint sem kis mértékben.

Hogy hova vezet mindez? Oda, hogy az ingatlan vásárlás itt és most jobb ötlet, mint eddig valaha. Az elkövetkezendő hónapokra vetített statisztikák, kimutatások, analízisek és elemzések kivétel nélkül arra a tényre világítanak rá, aminek a hitelessége jelen pillanatban is megingathatatlan, miszerint a drágulás nem áll meg! A gazdaságot is érzékenyen, sok tekintetben érintő háborús helyzet, a járvány okozta következmények és a világpolitika egyéb színtereinek alakulása együttesen abba az irányba mutatnak, hogy az aktuálisan elkönyvelhető összegek mind semmik! Még csak ezután jön az árak felfelé ívelése.

Mikor érkezik el a cselekvés ideje?

Konkrétan most ritka az az eset, amikor ennyire egyértelmű, már-már kategorikus válasz adható egy felmerülő kérdésre. Nem is célszerű skatulyákban és túlzott szélsőségekben gondolkodni. De a jelenlegi gazdasági helyzetben, figyelembe véve a szakértők által előrevetített képet nem vitás, hogy a cselekvés ideje most érkezett el! Az ingatlanvásárlás megtérülőbb befektetési stratégia, mint valaha! Aki teheti, az most vásároljon!

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: