Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Rólam

Széll Emese

Akár otthonteremtési, akár befektetési céllal keres, rövid határidővel megtalálom Önnek azt a prémium ingatlant, amiről mindig is álmodott, anélkül, hogy közben elveszne az ingatlankeresés bonyolult útvesztőjében.
Exkluzív ingatlanok exkluzív ügyfeleknek
Hiszem, hogy az Ingatlan Érték!
A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza?

Bemutatkozás
‍‍néhány szóban

Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. ÉN Hiszem, hogy az ingatlan Érték!
A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza?
Ha profi szakembert keres, forduljon hozzám bizalommal!
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Elégedett ügyfeleim mondták rólam

Emese egy nagyon felkészült, nagy munkabírású, ugyanakkor precízen dolgozó., figyelme mindenre kiterjedő, megbízható és az ügyfelek érdekeit mindig szem előtt tartó szorgalmas hölgy! Ízig-vérig ingatlanos a szakmát jól ismerő nő. Én nagy segítséget kaptam tőle az ingatlanom értékesítése kapcsán, így mindenkinek ajánlani tudom, akár ingatlan ertekesítésénél, akár vásárlásakor! (A.Tartrai)
L. György
Szakmai szempontból Széll Emese kiválóan felkészült, naprakészen tájékozott, munkáját nagy odaadással végzi. Az esetünkben a hétvégéjét is feláldozta a mielőbbi üzletkötés érdekében. Ügyintézése gyors, precíz és célratörő volt. Az adminisztratív ügyek alapos, kitűnő lebonyolítása mellett szeretnénk kiemelni kedvességét, figyelmességét, empátiáját, megnyerő személyiségét, mely az eladóknak és számunkra a vevőknek is megkönnyítette a kommunikációt és az üzletkötést. Ismerőseinknek is adott esetben jó szívvel tudjuk ajánlani Széll Emesét. (P. Marianne)
L. György
Nagyon szimpatikus, szereti munkáját, a szakmai tudása, hozzáállása példaértékű. Vérbeli ingatlanos, örülök, hogy ő foglalkozik az ingatlanom eladásával. (M. Kft.)
L. GyörgLOy
Kitartó, lelkiismeretes, együttérző, végtelen erővel és türelemmel rendelkező ember. Hatalmas megoldóképességgel rendelkezik. Köszönjük hogy ő lehet az értékesítőnk! (T. Kft.)
L. GyörgLOy
Ezúton is köszönjük a családommal Emesének és kollégáinak a munkát! Emese az általunk megszerzett bizalomra rászolgált, hiszen gyors és hatékony munkájának köszönhetően fejfájás nélkül túl vagyunk a lakáscserén. (V. Lakatos)
L. György
Emese tökéletesen felmérte az igényeimet, az általam keresett lakás paramétereit. Így rövid idő alatt megtalálta számomra azt, amit kerestem. A következő vásárlásnál is őt keresem, és ajánlom ismerőseim, barátaim körében. Köszönöm a gyors és precíz munkáját! (J. Tibor)
dsad
Pontos, precíz, alapos és lelkiismeretes. Minden kérésünkre rögtön reagált. Mindig készségesen állt a segítségünkre, így sikerült megtalálni a számunkra elképzelt lakást. Ezúton is köszönjük! Szívből tudom Őt ajánlani! (T. Véber)
dsad
Emese gyors, alapos és hatékony munkájával rövid határidőn belül talált megoldást minden felmerülő igényünkre, és segített hozzá minket a megfelelő ingatlan megtalálásához. Készséges és ügyfélközpontú hozzáállása, szakértelme kiemelkedő. Bátran ajánlom mindenkinek! (A. Dunai)
dsad
L. György
Profi és gyors, de legfőképp emberi hozzáállás, amit tapasztaltam Emese részéről. Rászolgált a bizalmamra! Ajánlani tudom, és fogom rokonaim, barátaim, ismerőseim számára. Köszönöm segítségét ezúton is! (S. Károly)
L. György
Profi és gyors de legfőképp Emberi hozzá állása, kedvessége, kitartása Emese részéről SZUPER! Rászolgált a bizalmamra! Ajánlani tudom, és fogom rokonaim, barátaim, ismerőseim számára. Köszönöm segítségét! (A. Antal)

Ha Profi szakembert keres, forduljon Hozzám bizalommal!

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem