Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Rólam

Széll Emese

Akár otthonteremtési, akár befektetési céllal keres, rövid határidővel megtalálom Önnek azt a prémium ingatlant, amiről mindig is álmodott, anélkül, hogy közben elveszne az ingatlankeresés bonyolult útvesztőjében.
Exkluzív ingatlanok exkluzív ügyfeleknek
Hiszem, hogy az Ingatlan Érték!
A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza?

Bemutatkozás
‍‍néhány szóban

Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, hogy ki vagyok és mivel foglalkozom, azt mondanám: ingatlanügyeknek vagyok a “Megoldó Embere”. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni.

Mint „Megoldó Ember” fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok. Hiszem, hogy az ingatlan Érték! A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza?
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Elégedett ügyfeleim mondták rólam

Emese tökéletesen felmérte az igényeimet, az általam keresett lakás paramétereit. Így rövid idő alatt megtalálta számomra azt, amit kerestem. A következő vásárlásnál is őt keresem, és ajánlom ismerőseim, barátaim körében. Köszönöm a gyors és precíz munkáját! (J. Tibor)
dsad
L. György
Profi és gyors, de legfőképp emberi hozzáállás, amit tapasztaltam Emese részéről. Rászolgált a bizalmamra! Ajánlani tudom, és fogom rokonaim, barátaim, ismerőseim számára. Köszönöm segítségét ezúton is! (S. Károly)
Nagyon szimpatikus, szereti munkáját, a szakmai tudása, hozzáállása példaértékű. Vérbeli ingatlanos, örülök, hogy ő foglalkozik az ingatlanom eladásával. (M. Kft.)
L. GyörgLOy
Kitartó, lelkiismeretes, együttérző, végtelen erővel és türelemmel rendelkező ember. Hatalmas megoldóképességgel rendelkezik. Köszönjük hogy ő lehet az értékesítőnk! (T. Kft.)
L. GyörgLOy
Ezúton is köszönjük a családommal Emesének és kollégáinak a munkát! Emese az általunk megszerzett bizalomra rászolgált, hiszen gyors és hatékony munkájának köszönhetően fejfájás nélkül túl vagyunk a lakáscserén. (V. Lakatos)
L. György

Ha Profi szakembert keres, forduljon Hozzám bizalommal!

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem