Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Partnereim

Együttműködő
partnerek

KOPISZ JUDIT
Belsőépítészet - Lakberendezés & Design

Otthon. A szó hallatán mindenkinek más juthat az eszébe: meleg kandalló egy őszi estén, egy puha ágy a hideg téli éjszakában, egy kellemes beszélgetés a nappaliban, vagy egyszerűen csak egy lazító forró fürdő a napi hajtás után. De jelentése egy: a hely, ahol jól érzem magam, ahol feltöltődöm, kipihenem magam, vagy életem fontos eseményeit osztom meg családommal, barátaimmal.

2007-ben elvégeztem egy lakberendezői képzést, mely két éves volt a Junior Art Centerben, a legkiválóbb oktatókkal. Szakmai gyakorlatot több belsőépítésznél szereztem. 2008-ban Az év pályakezdő lakberendezőjévé választott a szakma. Majd ismét tanulásra adtam a fejem és megszereztem belsőépítész diplomámat 2014-ben.

2008 óta az Otthon Magazin munkatársa vagyok. Meglévő tudásom birtokában abban szeretnék segíteni, hogy a lakásból igazi otthon, a kávézóból kellemes találkozási pont, az irodából praktikus, minden igényt kielégítő munkahely váljon, de csakis a megrendelők igényeinek figyelembe vételével.

2011-ben elindítottam webshopomat, ahol lakberendezési kiegészítőket árulok, és 2015 óta saját varrodámban állítjuk elő megrendelőim függönyeit, lakástextileit. A lakberendezés nem csupán szakma, hanem életforma!

Elérhetőségek:

Dr. Budai-Illyés Anett
Ügyvéd, ingatlanjogi szakértő

Dr. Budai-Illyés Anett ügyvéd vagyok. A jogi diploma megszerzése után ügyvédjelöltként dolgoztam a Krasznai Ügyvédi Irodában, majd a sikeres szakvizsga letételét követően 2015-ben önálló praxisba kezdtem.
 
A jog számos szakterülete közül elsősorban az ingatlanjoggal, társasági joggal, munkajoggal, valamint a gazdasági társaságokat érintő jogterülettel foglalkozom, ennek megfelelően ügyfeleim között egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek és jogi személyek is.  Munkajogi szakjogász végzettséggel rendelkezem.

A magas szakmai elvárás mellett gyorsaságot, pontosságot, rugalmasságot és versenyképes szolgáltatási díjat biztosítok. Minden esetben szeretek magas szintű és szakmailag korrekt segítséget nyújtani Ügyfeleim számára, ennek során az Ügyfeleimmel közösen alakítom ki az adott ügyben a legmegfelelőbb és a lehetőségekhez képest a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást.  
Ügyvédként elsődleges célom, hogy az engem megkereső Ügyfelek, a jogvitáikat lehetőleg peren kívül, rövid időn belül, minden fél számára megnyugtató módon, ügyvéd előtt tudják rendezni.

Elérhetőségek:
Dr. Budai-Illyés Anett
+36 30 562 5455
ugyved@drillyes.hu

Gesler Katalin
bankfüggetlen pénzügyi szakértő

Elsődleges profilom bankfüggetlen pénzügyi közvetítőként az ingatlan ügyletekhez kapcsolódó finanszírozási kérdések hatékony megoldása. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal segítem ügyfeleimet a számukra legkedvezőbb pénzügyi lehetőségek (hitel, állami támogatás) megtalálásában, illetve a teljes hitelfelvételi folyamat lebonyolításában.

Tevékenységemet a Credipass Kft. munkatársaként díjmentes szolgáltatás keretében végzem.Cégünk a DunaHouse csoport tagjaként minden jelentős, aktívan hitelező bankkal kapcsolatban áll, kiemelt partnerként számos előnyt tudunk biztosítani ügyfeleinknek (egyedi árazás, kiemelt ügyfélkezelés, gyorsított átfutási idő)

Forduljon hozzám bizalommal az alábbi ügyekben:

-Jelzáloghitel igénylés (vásárlás, felújítás, bővítés, építés, szabad felhasználás)
-Előzetes hitelbírálat, hitelképesség vizsgálat
-Meglévő kölcsönnel kapcsolatos tanácsadás
-Személyi kölcsön
-Állami támogatások: Babaváró, CSOK
-Lakáscélú megtakarítás
-Bankszámlavezetés optimalizálása
-Vállalkozói finanszírozás

Elérhetőségek:

Kun DEsign kft.
prémium minőségű egyedi bútorgyártás

Tapasztalt szakembereink, modern gép- és szerszámparkunk segítségével teljes körű asztalosipari szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára.

Legyen szó bútortervezésről, gyártásról, bérszerelésről, vagy akár komplex belsőépítészeti megoldásokról, vállalkozásunk minden egyedi igény esetén bizalommal kereshető.

Képzett csapatunk a legmagasabb színvonalon valósítja meg az elképzeléseket, garantálva ezzel az egyediséget és minőséget.
Saját fényező kabinnal, élzáró géppel, táblafelosztó géppel, lakatosműhellyel , valamint kárpitossal is rendelkezünk, illetve a konyhai gépek beszerzésében is megrendelőink rendelkezésére állunk.

Bármilyen projektről legyen is szó, legfontosabb számunkra az ügyfél elégedettsége és a precíz, kimagasló munkavégzés.
Egyedi bútortervezéseknél vagy nagyobb projekteknél is minden apró részletre odafigyelünk, szem előtt tartva ügyfeleink elképzeléseit, kéréseit.
Egészen az elképzeléstől a szerelésig szorosan együttműködünk partnereinkkel.

Elérhetőségek:
Varga András
+36-30-019-0680
varga.andras@kundesign.hu

szieben Katica
enteriőr designer

A minőségi otthonlét megteremtéséhez magas szintű enteriőr tervezési és széles körű, pontos ingatlanpiaci ismeretekkel kell rendelkezni. Katicában nem csak mindkettő maradéktalanul megtalálható, de renkívüli ügyfélközpontúság és alkotásvágy jellemzi.

Olyan szakember, aki a legvégsőkig is kitart, hogy megtervezze ügyfeleinek a megálmodott ingatlant.  Filozófiája, hogy minden ingatlan él,  a berendezési tárgyak élettel töltik be, és az a boldog mosoly, amit az Ügyfelei arcán lát, az számára a legnagyobb öröm és elismerés!

Elérhetőségek:
Szieben Katica
art@sziebenkaticadesign.com
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Prémium élettér tucatlakások helyett
valódi luxus

Értékálló, minden részletében egyedi, igényesen kialakított belvárosi luxuslakást találni fáradtságos folyamat, ami sokaknak hosszú évek alatt sem sikerül. Jól tudom, hogy ügyfeleim számára minden idő pénz, emiatt nyújtok teljeskörű segítséget ilyen lakását találni, akár saját, akár befektetési célra.

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem