Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Partnereim

Együttműködő
partnerek

Gesler Katalin
bankfüggetlen pénzügyi közvetítő

Elsődleges profilom bankfüggetlen pénzügyi közvetítőként az ingatlan ügyletekhez kapcsolódó finanszírozási kérdések hatékony megoldása. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal segítem ügyfeleimet a számukra legkedvezőbb pénzügyi lehetőségek (hitel, állami támogatás) megtalálásában, illetve a teljes hitelfelvételi folyamat lebonyolításában.

Tevékenységemet a Credipass Kft. munkatársaként díjmentes szolgáltatás keretében végzem.Cégünk a DunaHouse csoport tagjaként minden jelentős, aktívan hitelező bankkal kapcsolatban áll, kiemelt partnerként számos előnyt tudunk biztosítani ügyfeleinknek (egyedi árazás, kiemelt ügyfélkezelés, gyorsított átfutási idő)

Forduljon hozzám bizalommal az alábbi ügyekben:

-Jelzáloghitel igénylés (vásárlás, felújítás, bővítés, építés, szabad felhasználás)
-Előzetes hitelbírálat, hitelképesség vizsgálat
-Meglévő kölcsönnel kapcsolatos tanácsadás
-Személyi kölcsön
-Állami támogatások: Babaváró, CSOK
-Lakáscélú megtakarítás
-Bankszámlavezetés optimalizálása
-Vállalkozói finanszírozás

Elérhetőségek:

KOPISZ JUDIT
Belsőépítészet - Lakberendezés & Design

Otthon. A szó hallatán mindenkinek más juthat az eszébe: meleg kandalló egy őszi estén, egy puha ágy a hideg téli éjszakában, egy kellemes beszélgetés a nappaliban, vagy egyszerűen csak egy lazító forró fürdő a napi hajtás után. De jelentése egy: a hely, ahol jól érzem magam, ahol feltöltődöm, kipihenem magam, vagy életem fontos eseményeit osztom meg családommal, barátaimmal.

2007-ben elvégeztem egy lakberendezői képzést, mely két éves volt a Junior Art Centerben, a legkiválóbb oktatókkal. Szakmai gyakorlatot több belsőépítésznél szereztem. 2008-ban Az év pályakezdő lakberendezőjévé választott a szakma. Majd ismét tanulásra adtam a fejem és megszereztem belsőépítész diplomámat 2014-ben.

2008 óta az Otthon Magazin munkatársa vagyok. Meglévő tudásom birtokában abban szeretnék segíteni, hogy a lakásból igazi otthon, a kávézóból kellemes találkozási pont, az irodából praktikus, minden igényt kielégítő munkahely váljon, de csakis a megrendelők igényeinek figyelembe vételével.

2011-ben elindítottam webshopomat, ahol lakberendezési kiegészítőket árulok, és 2015 óta saját varrodámban állítjuk elő megrendelőim függönyeit, lakástextileit. A lakberendezés nem csupán szakma, hanem életforma!

Elérhetőségek:

TEXTÍLIÁK, BÚTOROK
és egyéb lakberendezési tárgyak

Interior és Design Shop
https://kjhome.hu/
Függönykatalógus
https://fuggonykatalogus.hu/

SZIEBEN KATICA, enteriőr designer

Elérhetőségek:
A minőségi otthonlét megteremtéséhez magas szintű enteriőr tervezési és széles körű, pontos ingatlanpiaci ismeretekkel kell rendelkezni. Katicában nem csak mindkettő maradéktalanul megtalálható, de renkívüli ügyfélközpontúság és alkotásvágy jellemzi.
Olyan szakember, aki a legvégsőkig is kitart, hogy megtervezze ügyfeleinek a megálmodott ingatlant.  Filozófiája, hogy minden ingatlan él,  a berendezési tárgyak élettel töltik be, és az a boldog mosoly, amit az Ügyfelei arcán lát, az számára a legnagyobb öröm és elismerés!
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Prémium élettér tucatlakások helyett
valódi luxus

Értékálló, minden részletében egyedi, igényesen kialakított belvárosi luxuslakást találni fáradtságos folyamat, ami sokaknak hosszú évek alatt sem sikerül. Jól tudom, hogy ügyfeleim számára minden idő pénz, emiatt nyújtok teljeskörű segítséget ilyen lakását találni, akár saját, akár befektetési célra.

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem