Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
típusa:
Ipari és fejlesztési terület, telek

Sarud, eladó telek a Tisza-tó partján

ÁRA:

690

M.Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ
DH Referencia szám
TK521496
ÉPÍTÉS/FELÚJÍTÁS ÉVE
INGATLAN MÉRETE
m2
Telek mérete
100000
m2
Szobák száma
db
FürdőSzobák száma
db
Terasz mérete
m2
No items found.

Részletes leírás
az ingatlanról

A Tisza-tó partján Sarudon kínálunk eladásra egy 10 hektáros területet,saját fúrt termálkúttal,melynek területe 150 m2 A kinyert víz hőfoka 50,6 Celsius-fok, 948 méterről tör fel, a kút kapacitása pedig elérheti a percenkénti 948 litert is A geológus szakértők szerint,a kiváló minőségű sarudi forrás hazánk tíz legfontosabb termálkútjának egyike lehet, a település pedig üdülőfaluvá válhat.

"Jöttem a Gangesz partjairól,

Hol álmodoztam déli verőn,

A szívem egy nagy harangvirág

S finom remegések: az erőm.

Gémes kút, malom alja, fokos,

Sivatag, lárma, durva kezek,

Vad csókok, bambák, álom-bakók.

A Tisza-parton mit keresek?"

Sarud község is szerepel a Tisza-tó kiemelt turisztikai fejlesztési térséget alkotó települések között. Méltán, hiszen az egyik legszebb partszakasszal rendelkezik, a rendezési tervben üdülőterületként kijelölt lokáció elhelyezkedése rendkívül kedvező. A part menti 13 hektár földterület minden szempontból megfelel a Tisza-tó kiemelt turisztikai fejlesztési térség 2017-2030 időszakra szóló stratégiai programjának, a kiváló minőségű termálvíznek köszönhetően elsősorban egészség-turisztikai fejlesztés céljára. A szabályozási terv a területet idegenforgalmi beruházásra jelölte ki, amely tág lehetőséget ad mindenféle termálturisztikai-, gyógyászati, egészségügyi-, sportcélú fejlesztéshez, akár magasszintű idősek resortja számára.

A project számos hazai és Uniós pályázatnak megfelel, így jelentős támogatásokra számíthat.

A 10 hektáros ingatlan a Tisza-tó partján található. A fejlesztéshez nagyteljesítményű infrastruktúra rendelkezésre áll (elektromos áram, víz- és szennyvízvezeték, aszfaltút). A termálkút pozitív, jelenleg lezárt állapotban van. Minőségét jelzi, hogy a hajdúszoboszlói ér táplálja. A kút mélysége 1000 m, hozama 1000 l/perc, vize gazdag ásványi anyag tartalmú, hőfoka 50 C. A termálvíz biztosítja a 4-évszakos működést, hogy a környezet egyedülálló ökoturisztikai attrakciói egész évben fogadhassák a látogatókat.

Az előttünk lévő élményparton épül egy nagy vitorla- és yachtkikötő, a közelben található Európa második legnagyobb AQUAGLIDE vízijátszótere, a strandok, a KalandPart vízi és szárazföldi játékok, attrakciók élményével színesítik a szolgáltatást.

A víz ásványianyag-tartalma 1378 milligramm/liter, főleg nátriumban gazdag. Fontos, hogy az európai uniós előírásokat is figyelembe véve mind az arzén-, mind a bór- és a jódtartalom bőven alatta marad az ivóvízre is előírt határértékeknek. A mért adatok alapján a víz metántartalma igen magas, ami egy esetleges ilyen irányú kiegészítő hasznosításnak is alapja lehet A víz gyógyvízzé minősített, a forrás a szakemberek szerint Magyarország tíz legfontosabb termálkútja közé tartozhat majd.. Bővebb információért kérem keressen telefonon.

A területen ígéretes és gyönyörű fejlesztés valósítható meg 4-évszakos kihasználtsággal, amely jól integrálható a Tisza-tó fejlesztési koncepciójába.

Kapcsolatfelvétel

Az ingatlan
paraméterei

Ingatlan típusa
Ipari és fejlesztési terület, telek
Ingatlan állapota
Ingatlan mérete (m2)
Telek típusa
Külterületi telek
Telek mérete (m2)
100000
Épület állapota kívül
Épület állapota belül
Épület szerkezete
Építés éve
Nézet
Panoráma
Emelet / belső szintek
Lift
Szobák száma
Fürdőszobák száma
Fűtés típusa
No items found.
Közművek
No items found.
Extrák
No items found.

Itt Láthatja
a részletes alaprajzokat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

No items found.

Nézzen körbe leendő otthonában!

Kiemelt információk, 
amik segítenek Önnek
A döntésben

No items found.

Térkép és elhelyezkedés

Az ingatlan ElhelyezkedésE:
Sarud
Széll Emese
Széll Emese vagyok, az elfoglalt emberek ingatlanosa

Felkutatom, amire azt mondják: lehetetlen

Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. ÉN Hiszem, hogy az ingatlan Érték!
A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza?
Ha profi szakembert keres, forduljon hozzám bizalommal!

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem