Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Megéri pénzügyi szakértő közreműködésével intézni a hitelfelvételt ingatlan vásárláshoz?

Ingatlan vásárlás tervezése esetén előfordulhat, hogy a számunkra ideális lakhatási vagy befektetési megoldáshoz szükséges vételár nem áll teljes egészében rendelkezésünkre. Ilyen helyzetekben jó döntés a készpénzes önerőnk hitellel történő kiegészítése, melyben segítséget nyújthat egy pénzügyi szakértő, hogy a legjobb személyre szabott konstrukciót választhassa.
Olv. idő:
2
perc
2023-07-17
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

Hitel vagy készpénz?

Gyakran találkozunk olyan esettel is, hogy a pénz ugyan megvan a vásárláshoz, de olyan befektetésekben pihen, melyekből idő előtt kivenni csak jelentős veszteséggel lehet, vagy egész egyszerűen nem éri meg, mert több hozamot termel, mint amekkora kiadást egy hitelfelvétel generál.

Ilyen helyzetekben jó döntés a készpénzes önerőnk hitellel történő kiegészítése.

A pénzügyi szakértő szerepe

Az optimális pénzügyi megoldás megtalálásában van segítségünkre a független pénzügyi szakértő.

De mit jelent az, hogy független?

A válasz egyszerű: nincs elkötelezve egyik bank irányában sem, így kizárólag abban érdekelt, hogy a számunkra legjobb finanszírozási lehetőséget megtalálja és segítsen a teljes banki folyamat lebonyolításában.

Az együttműködés során először is részletesen átbeszéljük az elképzeléseket és hogy ehhez milyen pénzügyi/jövedelmi paraméterekkel rendelkezünk.

Ezután a pénzügyi szakértő a feltételeink és elvárásaink alapján elkészíti a személyre szabott kalkulációt, figyelembe véve a  banki és törvényi  szabályozásokat is.

Meghatározásra kerül az optimálisan felvehető hitelösszeg és futamidő, majd a pénzügyi szakértő összehasonlítja a versengő bankok ajánlatait. Kiemelt partnerként a legtöbb banknál egyedi kamatot is kapunk, ami közvetlenül a banknál nem elérhető.

Számoljunk egyet! Használja hitel kalkulátorunkat:
https://gesler-katalin.credipass.hu/
(a kalkulátorral kiszámított konstrukció egy előzetes becslést ad és nem tartalmazza a személyes, egyénileg elérhető akár kedvezményes kamatokat)

A tájékoztatás során átbeszéljük a teljes banki folyamat menetét és a hitelbírálathoz szükséges dokumentumokat.

A  hiteligénylés benyújtásakor a pénzügyi szakértő jár el, aki végigkíséri a teljes folyamatot egészen a folyósításig. Rendszeres tájékoztatást nyújt az aktuális fejleményekről, egyeztet a bankkal és kezeli a felmerülő kérdéseket.

Minden banknál megvannak a jól bevált kapcsolatok, ami gyorsított átfutási időt és kiemelt ügyfélkezelést biztosít.

Mindez díjmentesen igénybe vehető, ugyanis munkánkat a bankok honorálják.

Felesleges végigjárni az összes bankot, nálunk a legjobb ajánlatok egy helyen elérhetők!

https://www.premiumingatlanok.com/partnereim/gesler-katalin

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: