Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

A legjobb befektetés: az ingatlan

Mibe fektessünk? Az örök dilemma. A kérdés, ami egy életút során számtalan mérföldkőnél felmerülhet. A fiatal felnőtt kor lelkes, tettvágyó időszakában, amikor nincsen lehetetlen. A középkor aktív, teremtő, alkotó fázisában. Az idősebb kor megfontolt, mégis álmokat továbbra is megvalósító periódusában. De vajon mi erre a jó válasz? Egyáltalán akad rá olyan felelet, ami minden helyzetben megállja a helyét? Igen!
Olv. idő:
2
perc
2022-07-20
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

Az ingatlan vásárlás az az ötlet, ami mindenkor díjnyertes!

Sokan kétkedve fogadják ezt a kijelentést, pedig ha az elmúlt évtizedeket górcső alá vesszük, akkor egyértelműen kirajzolódik az a tendencia, hogy az ingatlan vásárlás az a befektetési forma, ami nem csődöl be, ami sohasem rossz ötlet, ami nem veszít az értékéből. Igen, a gazdaságban természetesen hullámhegyek és hullámvölgyek követik egymást, amiknek a váltakozása kétségtelenül nem hagyja érintetlenül sem a keresletet, sem ennek következtében a kínálatot. Tehát vannak jobb és rosszabb időszakok. Viszont az ingatlan, mint érték örök, és ez meghamisíthatatlan tény. De az is igaz, hogy léteznek olyan pontok, olyan helyzetek, olyan körülmények, olyan „csillag együttállások”, és akkor itt most a gazdasági mutatók csillagaira gondolunk, amikor különösen kifizetődő stratégia a befektetés ezen, időtálló formáját választani. Hogy mire gondolunk pontosan? Arra, hogy az ingatlanpiacon tapasztalható árak folyamatosan alakulnak. Van, amikor olcsóbban lehet hozzájutni a lakásokhoz, házakhoz vagy éppen garázsokhoz, hogy csak a legkeresettebb ingatlanvariációkat említsük, de akadnak olyan periódusok is, amikor bizony megszaladnak az árak. Nyilván ekkor a legjobb taktika eladni azt, ami van, így aztán tovább fokozható a haszon.

Jelenleg merre tart a gazdasági hullámvasút?

Felfelé, abban az értelemben, hogy az árak felfelé ívelő tendenciát mutatnak. A drágulás már észlelhető, tehát ez a folyamat nem most kezdődött el, viszont aktuálisan a szakértők egybehangzó véleménye alapján elérkezett a vásárlás ideje, ugyanis jelentős drágulás következik, mégpedig nem szőnyeg alá söpörhető mértékben! Megéri tehát itt és most elhatározásra és befektetésre jutni!

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: