Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Partnereim

Együttműködő
partnerek

Dr. Budai-Illyés Anett
Ügyvéd, ingatlanjogi szakértő

Dr. Budai-Illyés Anett ügyvéd vagyok. A jogi diploma megszerzése után ügyvédjelöltként dolgoztam a Krasznai Ügyvédi Irodában, majd a sikeres szakvizsga letételét követően 2015-ben önálló praxisba kezdtem.
 
A jog számos szakterülete közül elsősorban az ingatlanjoggal, társasági joggal, munkajoggal, valamint a gazdasági társaságokat érintő jogterülettel foglalkozom, ennek megfelelően ügyfeleim között egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek és jogi személyek is.  Munkajogi szakjogász végzettséggel rendelkezem.

A magas szakmai elvárás mellett gyorsaságot, pontosságot, rugalmasságot és versenyképes szolgáltatási díjat biztosítok. Minden esetben szeretek magas szintű és szakmailag korrekt segítséget nyújtani Ügyfeleim számára, ennek során az Ügyfeleimmel közösen alakítom ki az adott ügyben a legmegfelelőbb és a lehetőségekhez képest a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást.  
Ügyvédként elsődleges célom, hogy az engem megkereső Ügyfelek, a jogvitáikat lehetőleg peren kívül, rövid időn belül, minden fél számára megnyugtató módon, ügyvéd előtt tudják rendezni.

Elérhetőségek:
Dr. Budai-Illyés Anett
+36 30 562 5455
ugyved@drillyes.hu
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Prémium élettér tucatlakások helyett
valódi luxus

Értékálló, minden részletében egyedi, igényesen kialakított belvárosi luxuslakást találni fáradtságos folyamat, ami sokaknak hosszú évek alatt sem sikerül. Jól tudom, hogy ügyfeleim számára minden idő pénz, emiatt nyújtok teljeskörű segítséget ilyen lakását találni, akár saját, akár befektetési célra.

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem