Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
típusa:
Ipari és fejlesztési terület, telek

Ercsi ipari parkban csarnok, kivételes befektetési lehetőség az M0 körgyűrű mellett

ÁRA:

667

M.Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ
DH Referencia szám
IP069240
ÉPÍTÉS/FELÚJÍTÁS ÉVE
INGATLAN MÉRETE
817
m2
Telek mérete
20000
m2
Szobák száma
db
FürdőSzobák száma
db
Terasz mérete
m2
No items found.

Részletes leírás
az ingatlanról

Kivételes befektetési lehetőség az M0 közelében, ERCSI város ipari parkjában, a 6-os út közvetlen szomszédságában!

A néhány éve épült csarnok tervezésénél fontos volt, hogy egy sokrétű, ipari tevékenységek széles skáláját kielégíteni képes komplexumot hozzanak létre.  

A csarnok üzemi része 817 nm, melyet 318 nm fedett előtér tartozik, melyek előregyártott varbeton vázas szerkezetűek.

A csarnok 10,5 m-es külső, illetve közel 10 m-es hasznosítható belső magassággal rendelkezik

Az alapozás, illetve az előregyártott vasbetonszerkezet tervezésekor egy 16 tonna teherbírású futódaruval kalkuláltunk, melynek egyszerű kialakíthatóságát a pilléreken méretezett gyámok teszik lehetővé.

Egy kétfőtartós híd, vagy több futódaru telepítésével a nagy fesztávú osztatlan csarnok szinte minden anyagmozgatási igényt kielégít:

Acélszerkezet gyártás, kiszolgálásSzerszámcsere és szerszámjavításÁrurakodás, anyagmozgatás markolós daruhozÖntödei technológia, mágnesdaruzásRaktári technológiaKarbantartási feladatokEgyéb anyagmozgatási feladatok

A csarnok homlokzata kazettás szerkezetű, magas szigetelő képességű burkolatot kapott, melyet kívülről egy a megszokottól eltérő sötétszürke trapézlemez borítás tesz elegánssá.

A csarnok tetőszerkezetébe felülvilágító kupolákat építettünk be, melyek zárt kapuknál is biztosítják a termeléshez szükséges nappali fény bejutását.

A csarnokban és az előtetőben egyaránt nagyteljesítményű armatúrák lettek felszerelve.

A gépészeti helyiségben található főelosztó, illetve a telken belül lefektetett erősáramú vezetékek 3x250 A áramerősség ellátására lettek betervezve.

víz:

méretezett használati víz:                     4m3/nap (DN32)    

méretezett oltóvíz:                                  1800l/perc (DN90)

belső oltóvíz:                                           150l/perc

gáz:

méretezett 63-as átmérőjű vezeték maximális hozama: 30m3/h (bővíthető)

A csarnok teljes felületén zökkenőmentes térkővel borított, melynek indokoltságát a kívánt termelő folyamat, illetve ipari tevékenység számára legmegfelelőbb, variábilis környezet kialakíthatóságában láttuk. Az Önök által kívánt üzemi technológia kialakításának, illetve a gépek telepítésének megkönnyítése érdekében egyenlő osztásban 3db nagy teherbírású betonfolyókát fektettünk, melyek vonalában az ipari kábelek tetszőleges hosszban vezethetők.

Az előítéletekkel és berögződésekkel ellentétben, a zökkenőmentes térkő bejáratott technológia az ipari csarnokok térburkolatának kialakításában.

Teherbírása az alatta elhelyezkedő 40 cm tömörített kavicságynak, illetve a 20 cm Ckt betonnak köszönhetően rendkívül magas, tehergépjármű forgalomra alkalmas.

Csarnokunkban 2-2 egymással szemben elhelyezkedő nagy magasságú, automata ipari kapu került kialakításra, mely a szállítójárművek keresztirányú közlekedésére is lehetőséget biztosít. Ezt a mellékletben található alaprajz jól szemlélteti.

A csarnokhoz tartozó telek teljes felületén 50 cm vastag, tömörített murva borítású, melynek teherbírása a korábbi funkcióból adódóan is kifogástalan (tehergépjármű telephely).

Az ingatlan északi oldalán a terepviszonyokból adódóan két, az alsó rész fölé magasló, terasz került kialakításra, melyek teljes mértékben közművesítettek, ezen kívül kiválóan használhatók segédanyagok deponálására.

A komplexumot teljes kerületén, folytonos vonalvezetésű kerítés határolja, amely mentén térvilágítás is kialakításra került.

Az üzem bejáratánál egy téglaépítésű portaépület került kialakításra, mely hasznos szolgálatot nyújt a telephelyre érkezők ellenőrzésében és beléptetésében, valamint az ingatlan őrzése szempontjából egyaránt.

A komplexum részeként fontos megemlíteni egy, a háttérben látható LINDAB előregyártott, acélszerkezetű hidegraktárt. A raktárban nagy teherbírású, acélhajas ipari padló, valamint erre rögzített ipari polcrendszer került kialakításra. A raktár 302 m2-es, teljes területén alkalmas targoncával történő anyagmozgatásra.

Az üzemmel szerves egységet alkotva lett megépítve a csarnok fejépülete, amely földszintből és I. emeletből áll, szintenként 236 m2-es alapterülettel.

A földszinten látható automata kapu egy 171m2-es raktárra nyílik, mely innen és a csarnokból egyaránt megközelíthető.

A csarnokból a fejépületbe lépve, a szakmunkások számára kialakított szociális részt találjuk, melyben a mellékhelyiségeken kívül, takarítószer raktárt, zuhanyzót, mosdót, öltözőt és étkezőt alakítottunk ki.

A fejépület emeletét, az épület parkolók felőli részén, külön bejáraton át tudjuk megközelíteni. Az emeletre érve, a recepción át elénk tárul a hatalmas, 195 m2-es, egyterű irodai részleg (Open office), mely teljes felületén irodai szőnyegpadló borítást kapott.

A teret szándékosan nem osztottuk részekre, a modern cégmenedzsment irányelveit követve, azonban igény szerint üvegfallal könnyedén leválaszthatunk egy külön igazgatói irodát, illetve tárgyalót.

Az irodai részben 3 db 2 m széles áttekintő ablakot alakítottunk ki, mely elősegíti az üzemben zajló folyamatok ellenőrzését, figyelemmel tartását.

Áttekintés az irodából A fejépületet körülölelő térköves parkolóban 23 db parkoló lett kialakítva, mely körül kialakított zöldsáv kellemes környezetet biztosít az ott dolgozók számára.

Amennyiben terjeszkedne, korszerűsítene, és úgy gondolja, hogy cége jövőjét az általunk tervezett ipari komplexumban kívánja megalapozni, érdeklődjön bátran!

Várom megtisztelő megkeresését minősített ügyfeleknek, írásban további, részletesebb információt örömmel küldök!

Kapcsolatfelvétel
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Az ingatlan
paraméterei

Ingatlan típusa
Ipari és fejlesztési terület, telek
Ingatlan állapota
4 - Jó
Ingatlan mérete (m2)
817
Telek típusa
Ipari telek
Telek mérete (m2)
20000
Épület állapota kívül
Épület állapota belül
Épület szerkezete
Építés éve
Nézet
Emelet / belső szintek
Lift
Szobák száma
Fürdőszobák száma
Fűtés típusa
Gáz kazán
Közművek
Csatorna
Gáz
Villany
Víz
Extrák
Riasztórendszer

Itt Láthatja
a részletes alaprajzokat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

No items found.

Nézzen körbe leendő otthonában!

Kiemelt információk, 
amik segítenek Önnek
A döntésben

No items found.

Térkép és elhelyezkedés

Az ingatlan ElhelyezkedésE:
Ercsi
Széll Emese
Széll Emese vagyok, az elfoglalt emberek ingatlanosa

Felkutatom, amire azt mondják: lehetetlen

Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. ÉN Hiszem, hogy az ingatlan Érték!
A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza?
Ha profi szakembert keres, forduljon hozzám bizalommal!

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem