Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
típusa:
Ipari és fejlesztési terület, telek

Budapest 4. kerület, Váci úthoz közel, cégközpont, raktár, telephely, vagy műhelyként is tökéletesen funkcionáló ingatlan

ÁRA:

1400000

M.Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ
DH Referencia szám
IH041319
ÉPÍTÉS/FELÚJÍTÁS ÉVE
1997
INGATLAN MÉRETE
1263
m2
Telek mérete
m2
Szobák száma
db
FürdőSzobák száma
db
Terasz mérete
m2
No items found.

Részletes leírás
az ingatlanról

BEFEKTETŐKNEK, AKIK TUDJÁK, HOGY AZ INGATLAN ÉRTEK!

Cégközpontnak, raktározásra, telephely, avagy műhelyként is tökéletesen funkcionáló az ingatlan, melyet figyelmébe ajánlok, ami Budapest IV. kerületének Újpest részén, a Váci úthoz közeli szakaszán fekszik

A két helyrajziszámon lévő belterületi telek melyeken három egységből álló ingatlanok helyezkednek el, összesen 1668 m2.

A Felépítmények összesített m2-e nettó 1297,2 m2.

Az ingatlan közvetlen környezetében vegyesen lakóingatlanok és kereskedelmi -iroda -raktár funkciójú ingatlanok helyezkednek el.

A belváros felől gépkocsival legegyszerűbben a Kossuth Lajos utca -Bajcsy-Zsilinszky út -Váci út útvonalon lehet megközelíteni.

Az útvonal mindvégig jó minőségű, szilárd burkolattal ellátott.

Az ingatlan víz, villany, csatorna és gáz ellátással rendelkezik. A szennyvízelvezetés közcsatornába történik. Értékelt ingatlan az összes közműhöz csatlakoztatták. Vezetékes telefon, internet biztosított, a kamerahálózat kiépített.

Az Ingatlan, Önkormányzati rendelet alapján (12/2018) alapján a „Vi-1/IV-4/7" jelű) intézményi, jellemzően zártsorú beépítési terület építési övezetbe tartozik.

Minimálisan kialakítható telekméret 800 m2, maximális beépíthetősége 40%, legnagyobb építménymagasság 6,0 m, zöldfelületi arány 30%, az épületek zártsorúan helyezhetők el.

Az ingatlan utcafronti részén egy eredetileg az 1930-as években épített pinceszint, földszint, emelet és tetőtér tagoltságú irodaépület helyezkedik el, míg az udvari részen egy 1998-ban épített, földszint kialakítású, lapos tetős műhely épület található.

A főépület átépítése 1998-ban történt. Irodaépület életkorának megfelelő műszaki állapotú, karbantartott. Épületen utoljára 2010-ben végeztek átfogó karbantartási munkálatokat.

A 2. épületegyüttes mely külön helyrajziszámon szerepel, egy 1997-ben épített, részben pinceszint + földszint + emelet tagoltságú épület található. Épületben targonca javítási és raktározási tevékenységet folytattak.

A felépítmények karbantartása folyamatos (homlokzat javítása, festése), illetve felújítás és korszerűsítés is történt. Energetikai korszerűsítés részeként a főépületen tetőszigetelés, valamint a fűtés került korszerűsítésre (gázkazánok és műhelyépületben nyílászárók cseréje).

További részletek kapcsán keressen bizalommal!

Az ár: 1 400 000 EUR

Kapcsolatfelvétel
Prémium Ingatlanok pecsét, kulccsal

Az ingatlan
paraméterei

Ingatlan típusa
Ipari és fejlesztési terület, telek
Ingatlan állapota
4 - Jó
Ingatlan mérete (m2)
1263
Telek típusa
Telek mérete (m2)
Épület állapota kívül
Épület állapota belül
Épület szerkezete
Tégla
Építés éve
1997
Nézet
Emelet / belső szintek
Lift
Szobák száma
Fürdőszobák száma
Fűtés típusa
Gáz kazán
Napelemes
Közművek
Csatorna
Gáz
Villany
Víz
Extrák
Riasztórendszer

Itt Láthatja
a részletes alaprajzokat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

No items found.

Nézzen körbe leendő otthonában!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Kiemelt információk, 
amik segítenek Önnek
A döntésben

No items found.

Térkép és elhelyezkedés

Az ingatlan ElhelyezkedésE:
Budapest 4. kerület
Széll Emese
Széll Emese vagyok, az elfoglalt emberek ingatlanosa

Felkutatom, amire azt mondják: lehetetlen

Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, hogy ki vagyok és mivel foglalkozom, azt mondanám: ingatlanügyeknek vagyok a “Megoldó Embere”. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni.

Mint „Megoldó Ember” fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok. Hiszem, hogy az ingatlan Érték! A kérdés csak az, hogy “Értékeit” kire bízza? Ha profi szakembert keres, forduljon hozzám bizalommal!

Beszéljünk
álomotthonáról

Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban:
01
/03

Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre álmai ingatlanával kapcsolatban

02
/03

Adja meg milyen elérhetőségen vehetem fel
Önnel a kapcsolatot

03
/03

A megadott információk alapján, felkészülve igényeiből, hamarosan jelentkezem